Skånevik Bluesfestival

Både D’Accord og MK’s Marvellous Medicine spilte på festivalklassikeren Skånevik Bluesfestival. Det var god sommerstemning på Skånevik denne helgen. Det er selvsagt kjekt på en utendørsfestival.

D'Accord @Skånevik Bluesfestival 2015

D’Accord

Daniel Måge / D'Accord @Skånevik Bluesfestival 2015

Først ute var D’Accord. De spilte etter selveste Uriah Heep som er blant bandets viktigste inspirasjonskilder. Det ble dermed en litt spesiell aften for progbandet fra Stord og Haugesund.

Litt nervøsitet backstage kan rapporteres, men D’Accord var definitivt voksen for oppgaven og holdt publikum til natten avløste konsertkvelden. En fantastisk kveld for D’Accord, publikum og arrangører.

D’Accord blir også å se på Tysnesfest og Fitjarfestivalen.

MK’s Marvellous Medicine

Felix N Rudi playing spoons at Skånevik Bluesfestival 2015

Felix N Rudi playing spoons at Skånevik Bluesfestival 2015

På lørdag kl 16:00 var det tid for MK’s Marvellous Medicine. De har allerede spilt seg inn i norske blueshjerter. På en bluesfestival er det naturlig nok litt forventninger til et slikt band. Det var godt  oppmøte, og stor begeistring.

Solisten selv, Marie Kristin, får som alltid mye oppmerksomhet.Men det får også Stian og Felix! Dette er ikke bare et komp, men to scenepersonligheter og musikere som publikum setter stor pris på. De har også sine soloer. Felix sin skje-solo er en publikumsvinner!

Haugesund Avis utsendte journalist ble imponert over det han så. Det ble et stort positivt oppslag i mandagens avis. I det hele tatt får trioen stadig mer oppmerksomhet.

MK's Marvellous Medicine at Skånevik Bluesfestival 2015

MK’s Marvellous Medicine at Skånevik Bluesfestival 2015