Lekrofon

Lekrofon er Singstad Music sin label.

Lekrofon skal ført og fremst gjøre Singstad Music sine egne artister tilgjengelig på platemarkedet for streaming og download-tjenester, men er også åpen for andre. Noen av utgivelse vil også bli tilgjengelig på fysiske format som CD og Vinyl.

Omslag til singelen This Hole Is Not So Deep

Omslag til singelen This Hole Is Not So Deep

Jørgen Sandvik – This Hole Is Not So Deep

Singelen ble tilgjengelig på didgitale musikktjenester 20. november 2015.

Dette er Jørgens første utgivelse i eget navn. “This Hole Is Not So Deep” har han produsert sammen med Ivar Chelsom Vogt. Daniel Birkeland har mikset. Øvrige musikere er Sigbjørn Apeland og Øystein Skjælaaen.

Lekrofon 002

MK's Marvellous Medicine omslag - litenFørste utgivelse var MK’s Marvellous Medicine sin platedebut. Singelen «Into the sunset / Chasing life» ble lansert 6. juni 2014. Den fikk positiv omtale på NRK P13, og den ble listet på DAB+ kanalen «Ordentlig Radio«. Den legenadarisk engelske piratradion Radio Caroline har også spilt og anbefalt den flere ganger.

Singelen spilles jevnt på Spotify, og er med på spillelister fra Dagbladet, Phonofile og Norsk på Spotify. Også den norske musikktjenesten beat.no har lagt til «into the sunset» på en spilleliste.