Jørgen Sandvik

Jørgen Sandvik mottok Spellemannsprisen for sitt første soloalbum! Sangen Is There Hope fra samme album er også valgt til Spotifys spillelister. Låten er å finne på bl.a. listen Morgenkaffe.

Sitater som Jørgen Sandvik “redder bluesen” og “moves the blues forward” plasserer han i sjangerens øverste hylle. Debutalbumet Permanent Vacation er tilgjengelig på CD, LP og selvsagt digitalt. Jørgen er en av landets mest rutinerte sceneartister. Jørgen er den nye og viktige stemmen i norsk blues!

Jørgens Sandviks solokarriere består av konsertserien “Solo” og konserter med hans suverene band “Jørgen Sandviks Permanent Vacation“. Kvartetten består av Jørgen på gitar og sang, Anders Bitustøyl på bass, Jan Petter Myklestad på perkusjon og munnspill og Nils Are Drønen på trommer.

 

Artisten Jørgen Sandvik

 • Jørgen Sandvik – Solo er en intimkonsert. Repertoaret består av egne sanger og et utvalg eldre bluesklassikere fremført med overbevisning og vakker eleganse.
  Videoklipp 9 min: “No place to go” – “The World Keeps on Turnin”
  Videoklipp 3:16 min: “Is There Hope” 
 • Jørgens Sandviks Permanent Vacation er et fantastisk bluesband som spiller med trøkk og stil. Bandet spiller heftig blues med godt rom for improvisasjon. Repertoaret består av Jørgens egne låter og klassikere fra bl.a. John Mayall og forbildet Peter Green.
  Videoklipp 6 min: This Hole Is Not So Deep (Sandvik)

Plater

Albumet Permanent Vacation kom i mars 2018 og mottok strålende kritikker og radiospilling i utlandet. “Fornyer” og “redningsmann” er gjennomgangstema i anmeldelsene. Albumet ble belønnet med Spellemannprisen for arets bluesalbum 2018.

 • Jørgen Sandvik redder bluessjangeren (Bergens Tidende)
 • «Is There Hope?» er en av mange stillferdige kanonlåter her. Ja, definitivt, det er håp for bluesen (Dagbladet)
 • An album worth a few repeat listens, it grows in echoing depth and delivers nicely, Iain Patience, Blues Magazine (NL)
 • Virkelig en liten favoritt det her (Bluesnews)


Ta kontakt Singstad Music for booking eller andre henvendelser!

Se også Jørgen Sandviks artistside på Facebook

Presse og promo

Pressebilder, avisklipp og promomateriell for arrangører er samlet en egen side, presse og promo

Jørgen Sandviks Permanent Vacation

Jørgen Sandvik