D’Accord

D’Accord er et rockeband som sjangermessiger sterkt påvirket av 70 tallets melodisterke progrock. Bandets tre album har fått gode kritikker i både inn- og utland.  På scenen styrer frontfigur Daniel Måge showet. Konsertene får strålende mottakelser. De  siste utgivelsene er noe uventet singler! Disse er tilgjengelig på strømmetjenester som Spotify.

Kontakt med publikum

Tysnesfest 2015

D’accord er et klassisk rockeband som spiller med presisjon og innlevelse. Repertoaret som er skrevet av Daniel Måge er nytt og levende, men med solide røtter i 70 tallsrocken. På scenen er de ruvende, og de storslåtte sangene og arrangementene fyller salen til bristepunktet. Variasjon i låter og arrangement gir rik og fullstendig konsertopplevelse. Man bør oppleve D’AccorD som i følge anmeldelse har “En sceneopptreden det står respekt av” og “tett kontakt med publikum”.
Bandet har spilt på Hovefestivalen, vært headliner på festivalen Progfarm i Holland. I oktober 2014 spilte de på Haugalandet prog & rock festival. Festivalsjefen uttalte:

D’accord var for mange festivalens høydepunkt! Tusen takk for fantastisk konsert. Musikk i veldig høg verdensklasse sa veldig mange, også Kultursjefen i Haugesund!

Bandet har spilt support for Enslaved (NO), Focus (Holland) og Wishbone Ash(UK)

Utgivelser

D’Accord har gitt ut tre album. De to siste på Karisma Records

Albumet «III» ble lansert i mars 2014 og mottok 6/6 i Scream Magazine.

Platen blir også godt mottatt i utlandet. Metalized fra Danmark anbefaler platen og skriver at «Daniel Måge imponerer med sine fine vokal, der placerer sig et sted mellem David Bowie og Peter Gabriel».

D’Accord

Bandet frontes av sanger, komponist, tekstforfatter og multi-instrumentalist Daniel Måge. Daniel er fra Haugesund, men er i likhet med resten av bandet bosatt på musikkøyen Stord. Når Daniel nå tar med seg D’accord rundt i Norge for å spille er det med solid bagasje: tre gode album gir et rikt repertoar til konsertopplevelsen.

D’accord er Daniel Måge (Sang, fløyte, gitar og mandolin), Remi Sjo (trommer), Stig Are Sund (Gitar), Årstein Tislevoll (Bass) og Fredrik Horn (Tangenter)

 

Lenker

Følg D’Accord på Facebook

Anmeldelser og mediaoppslag

 

Anmeldelse Scream Magazine

Anmeldelse Scream Magazine

Anmeldelse Metalized

Anmeldelse Metalized

Anmeldelse konsert Arena HAugesunds aviss D'Accord