Jørgen Sandvik

Jørgen Sandvik er en ung vetaran blant artister i norge. Han er kjent fra spellemannsprisvinnerne Real Ones og som gitarist for Sigrid Moldestad. Nå satser han også solo med blues i bagasjen!

Tanken nå er å satse mer helhetlig på sitt eget blues-orienterte uttrykk. Blant musikere og bransjefolk  anerkjennes Jørgen som en våre ledende artister-  et unikt talent.

Jørgens Sandviks solokarriere består av konsertserien «Solo» og konserter med hans suverene band «Jørgen Sandviks Permanent Vacation«. Kvartetten består av Jørgen på gitar og sang, Anders Bitustøyl på bass, Jan Petter Myklestad på perkusjon og munnspill og Nils Are Drønen på trommer.

Artisten Jørgen Sandvik

  • Jørgen Sandvik – Solo er en intimkonsert. Repertoaret består av egne sanger og et utvalg eldre bluesklassikere fremført med overbevisning og vakker eleganse.
    Videoklipp 9 min: «No place to go» – «The World Keeps on Turnin»
    Videoklipp 3:16 min: «Is There Hope» 
  • Jørgens Sandviks Permanent Vacation er et fantastisk bluesband som spiller med trøkk og stil. Bandet spiller heftig blues med godt rom for improvisasjon. Repertoaret består av Jørgens egne låter og klassikere fra bl.a. John Mayall og forbildet Peter Green.
    Videoklipp 6 min: This Hole Is Not So Deep (Sandvik)

Plater

Singelen This Hole Is Not So Deep er første utgivelse i eget navn.


Ta kontakt Singstad Music for booking eller andre henvendelser!

Se også Jørgen Sandviks artistside på Facebook

Presse og promo

Pressebilder, avisklipp og promomateriell for arrangører er samlet en egen side, presse og promo

Jørgen Sandviks Permanent Vacation