Artister

Singstad Music tilbyr utvalgte artister, alle med tilknytning til Bergen. Artistene kjennetegnes av høy standard både som utøvende og skapende kunstnere. Flere har mottatt utmerkelser for sin innsats for musikken.

Artister

Jørgen Sandvik har allerede mottatt flere priser med blant annet med Real Ones. Nå er han i gang med sin solokarriere. Jørgen kan oppleves solo eller med band. Solokonserten er en unik og vakker konsert. Det frittspillende bandet Jørgen Sandviks Permanent Vacation setter standarden for improvisert blues i vår tid. Disse konsertene blir til når de spilles. Må oppleves.

D’Accord er progbandet som har tilhengere i de fleste leire. Bluesfolk, metalheads og musikkentusiaster lar seg sjarmere av D’Accords rike musikalske palett. De spiller på festivaler og attraktive klubber, og mottar veldig gode anmeldelser for konserter og  plater.

HM Johnsen fra Os har allerede gitt ut sin første plate, og blitt kåret til årets Unionsband av Norsk Blues Union. 20 åringen er siste tilskudd i stallen.

Nye artister fra hele landet kan gjerne ta kontakt. IKKE send filer, send en epost med lenker til Dropbox eller Soundcloud (foretrekkes) eller Spotify om du har gitt ut noe.